Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Vind jouw teaspiration op Instagram via @mixteaoriginal

Gratis verzending in NL vanaf € 50,- | Tot € 50,- = € 3,95 verzendkosten
Voor 17:00 uur besteld, uiterlijk de volgende werkdag verstuurd

Foto van een MixTea verwenpakketje

3 manieren om toch samen te zijn in coronatijd

Jep, we zitten thuis en een nieuwe lockdown ligt op de loer. Momenten die ooit zo normaal waren, zijn nu echt even anders. En in deze vreemde tijd proberen we er allemaal maar het beste van te maken. We worden creatiever in het vinden van manieren om elkaar veilig en op afstand te blijven zien en genieten extra veel van de kleine momenten die we samen hebben. Maar de sociale impact van corona wordt wel steeds zichtbaarder: we missen die ene arm om ons heen, die knuffel van je beste vriendin of het geven van een dikke kus aan je ouders. Toch zijn er manieren om ook nu met elkaar in contact te blijven. En thee kan hier een fijne rol in spelen. Benieuwd hoe? Lees dan snel onze onderstaande tips!

Tip #1: Organiseer een virtuele theedate

Een digitale borrel heb je vast in de afgelopen maanden al eens geprobeerd, maar wat dacht je van een virtuele theedate? Een theetje drinken hoeft namelijk echt niet altijd fysiek. 😉 Nodig jouw vrienden uit met een datumprikker, laat iedereen zijn of haar eigen Giftbox bestellen en het feest kan beginnen! Niet alleen ontzettend gezellig, maar ook heerlijk om samen digitaal lekker bezig te zijn met het maken van jullie eigen theemix. Wie weet inspireer je elkaar zelfs met een geweldig theerecept!

Met de MixTea Giftbox bestel je in één keer alles wat jij nodig hebt voor jouw virtuele theedate: van thee tot chocolaatjes en van filters tot een mooi maatlepeltje. Zo kun je gelijk van start!

MixTea Giftbox

Tip #2: Jouw eigen thuis-high tea

Ben je iets comfortabeler met het fysiek afspreken met vrienden of heb je huisgenoten met wie je graag eens iets anders doet dan een filmpje kijken of een spelletje doen? Organiseer dan thuis een mini high tea! Zo geniet je veilig in jouw eigen kring van een heerlijk kopje zelf samengestelde MixTea. Ook hiervoor is onze Giftbox natuurlijk een uitkomst: hierin zit namelijk alles wat je nodig hebt om jouw momentje samen te laten slagen. Heb je bijvoorbeeld de Tiny Tony’s al gespot? Mjam!

Tip #3: Stuur wat liefde door de brievenbus

In deze bizarre tijden kunnen we allemaal wel een hart onder de riem gebruiken. En hoe leuk is het dan om elkaar te verrassen met een minipakketje vol met thee? Met onze verwenpakketjes valt er een heerlijke theeverassing op de deurmat van jouw allerbeste vriendin, liefste moeder of meest geweldige zus –  of op die van jezelf natuurlijk (jep, selflove is ook belangrijk). Met een handgeschreven kaartje maak je het extra persoonlijk. Zo laat je met een kleinigheidje weten dat je aan iemand denkt en ben je toch nog een beetje samen!

Foto van een MixTea verwenpakketje

De lekkerste brief om te krijgen! Vol thee, theefilters en een handgeschreven kaartje.

Thee blijft ons verbinden. Nu digitaal, maar als we straks weer mogen, dan natuurlijk fysiek. We can tea this together. Stay safe and drink tea. ?

Post a Comment