Recept voor Bounty-thee
Heerlijke kokos omhuld met romige melkchocolade… We hebben het natuurlijk over de Bounty-reep! Wij zijn helemaal fan van dit tropische chocolaatje en daarom hebben we een geweldig Bounty-thee-recept voor je klaarstaan. Oh yes! Bounty-thee maken we van kokosvlokken en cacaodoppen. De perfecte combi om je even op een tropisch eiland te wanen. Kruidig, zoet, deze thee heeft het allemaal! Mix je mee?
Bounty-thee; do we need to say more? š
Bounty-thee met kokosvlokken en cacaodoppen
Prep Time: 1 Minutes
Cooking Time: 5 Minutes
Total time: 6 Minutes
Servings: 1 kopje
Ingredients
Voor 1 kopje thee
- 1 flinke tl kokosvlokken
- 1/2 tl cacaodoppen
En verder
- Kokend water
Instructions
1.
Combineer alle ingrediƫnten in een thee-ei, theezakje of filter.
2.
Schenk er kokend water op.
3.
Onze ingrediƫnten bevatten geen toegevoegde smaakstoffen, lekker puur dus, maar laat ze daarom wel minimaal 5 tot 10 minuutjes trekken.
4.
Haal het filter uit de thee en geniet!
Print
Met dit recept helpen we je een beetje op weg met MixTea, maar natuurlijk mag je de verhoudingen helemaal zelf bepalen. Wil je een ingrediƫnt sterker of juist minder proeven? Voeg er dan iets meer of minder van toe. Zo speel je zelf met de smaak en kom je tot jouw eigen favoriete combi!
Ook lekker: met een schepje rukeri (zwarte thee) maak je het geheel iets donkerder van smaak!