• No products in the cart.
Zwarte thee met gember en zouthout

Recept voor zwarte thee met gember en zoethout

Kruidig en zoet, met een klein beetje pit: met deze warme blend kom jij de dag wel door! Rukeri is een zwarte thee die zich geweldig leent voor het opnemen van warme smaken. Komt dat even mooi uit! Want met wat pittige gember en kruidige, maar zoete zoethoutstukjes zit jij vast wel gebakken. Probeer het eens. 🙂

Een heerlijke mix van Rukeri, gedroogde gemberstukjes en zoethout.

Appeltaart-thee

Prep Time: 1 Minutes
Cooking Time: 5 Minutes
Total time: 6 Minutes
Servings: 1 cup

Ingredients

Voor 1 kopje thee
  • 1/2 tl Rukeri (zwarte thee)
  • 1/4 tl gemberstukjes
  • 1/4 tl zoethoutstukjes
  • Heet water

Instructions

1. Combineer alle ingrediënten in een thee-ei, theezakje of filter.
2. Schenk er heet water op.
3. Geniet!
Print
Met dit recept helpen we je een beetje op weg met MixTea, maar natuurlijk mag je de verhoudingen helemaal zelf bepalen. Wil je een ingrediënt sterker of juist minder proeven? Voeg er dan iets meer of minder van toe. Zo speel je zelf met de smaak en kom je tot jouw eigen favoriete combi!

Ook een fijne tip: mix met een beetje citroen en jouw thee wordt lekker fruitig.

Ook jouw eigen thee mixen?

Bestel de ingrediënten uit dit recept hieronder!

Post a Comment