Recept voor witte thee met rozen en sinaasappel
Een heerlijk zachte thee; die staat vandaag bij ons op het programma. En misschien is dit wel een van onze favoriete mix’jes. Bloemig, zacht van smaak en een heerlijke fruitige touch. Waar we het over hebben? Een mix van Bai Mu Dan, rozenblaadjes en sinaasappelschilletjes natuurlijk!
Je hebt hier een absolute topper voor je!
Witte thee met rozen en sinaasappel
Prep Time: 1 Minutes
Cooking Time: 5 Minutes
Total time: 6 Minutes
Servings: 1 cup
Ingredients
Voor 1 kopje thee
- 1/2 tl Bai Mu Dan (witte thee)
- 1/4 tl rozenblaadjes
- 1/2 tl sinaasappelschilletjes
- Heet water
Instructions
1.
Combineer alle ingrediënten in een thee-ei, theezakje of filter.
2.
Schenk er heet water op.
3.
Geniet!
Print
Met dit recept helpen we je een beetje op weg met MixTea, maar natuurlijk mag je de verhoudingen helemaal zelf bepalen. Wil je een ingrediënt sterker of juist minder proeven? Voeg er dan iets meer of minder van toe. Zo speel je zelf met de smaak en kom je tot jouw eigen favoriete combi!
Ook lekker: combineer met een beetje lavendel voor nóg meer flower power in je kopje.