Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Vind jouw teaspiration op Instagram via @mixteaoriginal

Gratis verzending in NL vanaf € 50,- | Tot € 50,- = € 3,95 verzendkosten
Voor 17:00 uur besteld, uiterlijk de volgende werkdag verstuurd

Vier de feestdagen met MixTea

Zelf jouw eigen thee mixen met losse, pure ingrediënten; dat is bijzonder! Met MixTea geef jij een unieke en persoonlijke theebeleving cadeau. Laat die magische kerst maar komen!
Letterbox Christmas special inhoud

Het ultieme kerstcadeau: de MixTea Letterbox Christmas special

Ho, ho, ho, Merry Christmas – of moeten we miX-mas zeggen? ? Het is kerst en dat betekent dat we mogen uitpakken! Met de tools in deze box bedenk, mix én geniet je van jouw zelfbedachte theesmaak in kerstsfeer.

In de MixTea Letterbox zitten 8 theeën en smaakmakers om de hele middag of avond lekker mee te mixen. Om jouw theemoment compleet te maken, vullen we de box aan met een Tony’s Chocolonely kerstreep in de smaak melk-gemberkoekjes en een True moods geurkaarsje van Bolsius. Om helemaal in de mood te komen, krijg je bij de box ook een lekker warme kerstmuts én toegang tot onze Jukebox: een fijne muzieklijst die jou helemaal in de kerstsfeer brengt. Oh ja! We zouden het bijna vergeten: bij de Letterbox stoppen we een kaartje, die we – als je wilt – beschrijven met een persoonlijk berichtje. Helemaal leuk als je de box cadeau doet dus! En net als bij al onze andere gifts, verzenden we de box gratis.

Wie stuur jij een kerstkaartje?

Dit jaar verstuur je wel héél speciale kerstkaartjes, namelijk met thee! Want met kerst wil iedereen er warmpjes bij zitten, toch? De MixTea Verwenpakketjes versturen we via de post en zitten vol thee, 10 theezakjes én een handgeschreven kaartje om het extra persoonlijk te maken.

Foto van een MixTea verwenpakketje
Letterbox Christmas special

De mooiste én lekkerste kerstcadeaus

Op zoek naar een wat groter theecadeaupakket? Dan is de MixTea Giftbox of de MixTea Letterbox helemaal iets voor jou!

Wat zit er in de MixTea Giftbox?

In onze Giftbox zit alles wat je nodig hebt: thee, smaakmakers, papieren theefilters én een thee-maatlepeltje. Om jouw theemoment compleet te maken, vullen we de box aan met verrukkelijke Tiny Tony’s (of een Tony’s kerstreep), Bolsius geurkaarjes en toegang tot de MixTea Jukebox. Bij de Christmas special krijg je zelfs een lekker warme kerstmuts. En dat allemaal in een mooie verpakking!

Stuur de Giftbox makkelijk direct naar je vriendin, broer, moeder of buurman. Met een gepersonaliseerd handgeschreven kaartje verras jij hem of haar met een persoonlijke boodschap. Helemaal leuk! Maareh… Jezelf een mooie box sturen mag natuurlijk ook. ?

Over MixTea

Thee brengt je samen. Dat is waar wij in geloven. Met MixTea heb jij de tools in handen om zelf jouw eigen theesmaak te mixen. Een beleving op zich natuurlijk, maar samen mixen is nog veel leuker! Met MixTea kun je eindeloos variëren. Onze ingrediënten bevatten geen toegevoegde smaakstoffen of aroma’s. Puur natuur dus! Met onze heerlijke theecadeau’s zit je dus helemaal goed. ?

Thee cadeau doen?

Van verwenpakketjes tot Giftboxen