Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Vind jouw teaspiration op Instagram via @mixteaoriginal

Gratis verzending in NL vanaf € 50,- | Tot € 50,- = € 3,95 verzendkosten
Voor 17:00 uur besteld, uiterlijk de volgende werkdag verstuurd

Over MixTea

MixTea inspireert en geeft jou de energie om er weer tegenaan te gaan. Of juist lekker in slaap te dutten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat: wij willen elk moment ultiem beleven.
MixTea

Hoe mix je jouw eigen theeblend met MixTea?

Kies jouw favoriete thee en de smaakmakers die jij lekker vindt.

Mix

Combineer jouw smaken.

Geniet

Geniet van jouw eigen, unieke kopje MixTea.

Ons verhaal

Stap aan boord en reis met ons mee

Toen wij ons op een avond afvroegen waarom wij niet zelf konden bepalen hoe ons geliefde kopje thee smaakt, begon er toch iets te knagen. Want hoe gek is het eigenlijk dat we dagelijks zo bezig zijn met natuurlijke voeding en het samenstellen van de lekkerste gerechten, terwijl we tijdens ons favoriete rustmomentje deze keuze niet eens hebben? Een soort van ‘koken met thee’, maar dan op smaakniveau. Wij waren om.

 

Dus doken we in de wereld van thee, bloemen, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. We puzzelden er wat op los en ontdekten al snel dat het helemaal niet nodig is om te werken met zogenaamde ‘natuurlijke’ aroma’s. De natuur biedt ons namelijk al genoeg smaak! En zo ontstond MixTea.

 

Hoe het sprookje eindigde? Nog lang niet dus! We timmeren hard aan de weg om mensen te inspireren en uit te dagen om samen op reis te gaan naar hun eigen, unieke kopje thee. Want wij gunnen iedereen de smaakbeleving die MixTea jou kan bieden. Gun jij hem jezelf ook?

Waar we in geloven

Een lekkere kop thee, precies zoals jij dat wilt

Over smaak valt niet te twisten. Wij geloven er dan ook in dat iedereen iets anders lekker vindt en dus zijn of haar eigen smaak heeft. Doen wat je zelf wilt en wat bij jou past; dat zorgt ervoor dat je pas écht helemaal in jouw element bent. Daarom geven wij je de vrijheid om helemaal zelf te bepalen hoe jij jouw thee drinkt. Jij bent onderdeel van het proces om jouw unieke smaak thee te bepalen én te ontdekken.

 

In de dagelijkse drukte vergeten we soms de dingen die belangrijk voor ons zijn. We vergeten dat het fijn is om even stil te staan en te genieten van het moment. Thee is een moment van ontspanning, en door jou uit te dagen om zelf aan de slag te gaan met het mixen van jouw eigen theesmaak, laten we jou het moment nóg intenser beleven. We durven echt stil te staan in het hier en nu en nemen de tijd voor onszelf en voor elkaar. Plezier maken staat hierbij voorop. En met MixTea geven we je nou nét dat laatste zetje. 

 

Ons assortiment bestaat uit losse theeën en smaakmakers, die je aan jezelf of aan een ander cadeau wilt geven. We nemen je mee op een smaakvolle ontdekkingsreis en ontwikkelen speciaal voor jou de tools waarmee theedrinken keer op keer een feestje wordt. Mix je mee?

Waar we voor staan

Onze kernwaarden

MixTea is verrassend en staat voor kwaliteit. Alleen zo zorgen wij ervoor dat we jou keer op keer kunnen inspireren.

MixTea is open, puur en helemaal zichzelf.

MixTea ontdekt, ontwikkelt en is constant op zoek naar uitdaging en vernieuwing.

MixTea is origineel, heeft passie, verbindt en geeft plezier.

Wel zo fijn om te weten waar jouw thee vandaan komt

Een gezicht bij de naam

Rob en Lisa - MixTea
Lisa Tenge

Eigenaar
Stuur mij een mailtje:

lisa.tenge@mixtea.nl

Rob Blankwater
Stuur mij een mailtje:

rob.blankwater@mixtea.nl

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag op weg.