Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Vind jouw teaspiration op Instagram via @mixteaoriginal

Gratis verzending in NL vanaf € 50,- | Tot € 50,- = € 3,95 verzendkosten
Voor 17:00 uur besteld, uiterlijk de volgende werkdag verstuurd

Reviewbeleid

Wij hanteren een reviewbeleid volgens de Europese Richtlijn modernisering consumentenbescherming. De reviews die in onze webshop te zien zijn, zijn afkomstig van echte klanten die het product daadwerkelijk hebben gebruikt. Om dit te controleren,  hanteren wij onderstaande richtlijnen:

  • Iedereen kan een review achterlaten bij een product op onze webshop, echter wordt deze nooit direct geplaatst. Wij controleren of er een bestelling is geplaatst is met hetzelfde e-mailadres, zodat we kunnen controleren dat de reviews van echte klanten afkomstig zijn.
  • Indien het product cadeau gedaan is, kan ook de ontvanger van het cadeau een review plaatsen door gebruik te maken van het e-mailadres van de besteller of door het eigen e-mailadres op te geven en ons een e-mail te sturen via info@mixtea.nl met een foto van het product. Wij verifiëren dan dat het product daadwerkelijk in het bezit is van de gebruiker.
  • Reviews worden nooit direct geplaatst, ze worden altijd eerst gecheckt op echtheid, spelling en taalgebruik.
  • Wij maken geen gebruik van gesponsorde reviews.
Hoe plaats ik een review?

Hoe plaats ik een review?

Om een review te plaatsen volg je de onderstaande stappen:

  1. Ga naar het desbetreffende artikel.
  2. Scroll naar beneden en klik op “Beoordelingen”.
  3. Geef jouw waardering door het aantal sterren te selecteren.
  4. Voeg een toelichting toe onder “Je beoordeling”.
  5. Vul jouw naam en jouw e-mailadres in. Let op: het is belangrijk dat je hier gebruik maakt van het e-mailadres waarmee je jouw bestelling bij ons geplaatst hebt. Indien je het product cadeau hebt gekregen, plaats je een review door gebruik te maken van het e-mailadres van de besteller of door jouw eigen e-mailadres op te geven en ons een e-mail te sturen via info@mixtea.nl met een foto van het product. Wij verifiëren dan dat het product daadwerkelijk in jouw bezit is.
  6. Klik op “verzenden”. Let op: jouw review is niet direct zichtbaar, deze wordt eerst onder andere beoordeeld op echtheid en taalgebruik.
Wanneer is mijn review zichtbaar?

Wanneer is mijn review zichtbaar?

Jouw beoordeling wordt alleen zichtbaar als we kunnen herleiden (aan je e-mailadres) of er een aankoop is gedaan. Het is belangrijk dat jouw review over het product zelf gaat en bijvoorbeeld niet alleen over onze service of leveringen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via info@mixtea.nl. Daarnaast is het belangrijk dat je let op jouw taalgebruik. Wij plaatsen geen reviews waarin wordt gescholden, beledigd of die aanstootgevend zijn. Als je de review hebt verstuurd, kan het maximaal 10 werkdagen duren voordat je review zichtbaar is. Heb je het idee dat je beoordeling onterecht is afgewezen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@mixtea.nl.